‘The Expendables’ zijn voorzien van supersportswear van X-Bionic! Technische superioriteit is alles, en het begint bij je huid. ‘The Expendables’ dragen de high-end technologieën van X-Bionic. In genadeloze inspanningstesten voor man en materiaal, laat X-Bionic een ongeëvenaarde superioriteit zien. Expendables acteur Kellan Lutz (@kellanlutz) bevestigde dat onlangs nog op Twitter.

Wanneer de actiehelden indrukwekkende sprongen maken en op hetzelfde moment hun doelwit raken, is dat te danken aan de geniale combinatie van twee X-Bionic technologieën: Partial Compression en het 3D-BionicSphere systeem stabiliseren de spieren en gaan trillingen tegen, zelfs onder extreme omstandigheden. Meer reserve voor extra inspanning? Ook daar heeft X-Bionic een oplossing voor: de 37 graden CCR Technologie. Deze technologie houdt het lichaam constant op de optimale prestatietemperatuur en optimaliseert het koelende effect van transpiratievocht. Het zet transpiratievocht om in energie.

Het X-Bionic Energizer MK2 shirt kost € 89,-

BRONX-Bionic
DELEN
Vorig artikelReview: Rapha City Rain jacket
Volgend artikelReview: Fjällräven Karl Zip-Off trekkingbroek
Hayco Volkers
Sinds mijn jeugd tot heden heb ik een veelheid aan sporten beoefend. Mijn eerste sporten als kind waren judo en atletiek. Later zijn daar fietscross, hiken, mountainbiken, kyokushin karate, duiken, honkbal, golf- en windsurfen, roeien en krav maga bijgekomen.

Geef een reactie