Video: Behind the Scenes Danny MacAskill & Claudio Caluori

We houden van zo’n beetje alles wat Danny MacAskill doet en de live downhill previews van Claudio Caluori zijn zo hilarisch en leuk dat ze op zichzelf iconisch zijn geworden. Dus als ze samenwerken, weet je zeker dat je een geweldige video krijgt. Maar wat ik nog leuker vind dan de action video’s zelf, zijn “behind the scenes” versies. Omdat je dan echt een idee krijgt van het letterlije bloed, zweet en tranen, vallen, opstaan, fails, pijn en skills gaan in het uiteindelijk landen van de trucs die je zo soepel ziet verlopen in het eindproduct.

We moeten wel zeggen dat de originele video, gefilmd in Graubünden, ook heel leuk is. Een paar geweldige jumps, humor, een aantal gescripte maar ook veel spontane leuke dingen die gebeuren. En die ride over de 55 meter hoge leuning over het viaduct Wiesener van Danny is draaiden onze collectieve magen erg van om. Lekker hoor!

En als PS: Danny draagt de Enduro MT500-shirt en -broek die we binnenkort zullen gaan reviewen. Dus stay tuned!

Complimenten aan Graubünden voor een geweldig stukje gebiedsmarketing met deze video’s. Ik krijg er zin in naar Graubünden te gaan en mocht jij dat ook hebben check www.homeoftrails.com.

DELEN
Vorig artikelGearBite: De Fällkniven F1 PRO, het survivalmes van de Zweedse luchtmacht
Volgend artikelGearBite: De Three-in-One ECOlunchbox van roestvast staal
Mark Stokmans
Sinds mijn jongste jeugd ben ik een zeer actief sporter in heel veel verschillende sporten: begonnen met honkbal, tennis en paardrijden later nog hockey, voetbal, hardlopen en aikido. Daarnaast sinds twaalf jaar oud into actionsports: als eerste windsurfen, later klimmen, skaten, snowboarden, mountainbiken. Gek ook op video's maken van action sports. Verder al sinds 1990 werkzaam in de sport, en sportmarketing eerste bij de Judobond en tot eind 2016 bij NOC*NSF. Naast GearLimits in het dagelijks leven part-time werkzaam bij digitaal bureau Infocaster.

Geef een reactie