Afgelopen april reisden we af naar het Zwitserse Saas-Fee om een aantal dagen weer de sneeuw in te gaan. We hebben daar samengewerkt met het TV programma Tracks&Trails die een aflevering maakten over dit heerlijke skigebied. Super leuk om het maken van een dergelijk programma mee te maken. Alle respect voor de cameraman overigens die met een zware camera full actie opnames maakte.

Onze contributor Rinske figureert prominent aan de zijde van presentator Stijn Vos, en ook ondergetekende mocht as snowboarder af en toe door het beeld komen. We kregen ook de gelegenheid om wat te vertellen over wat we als GearLimits doen. Super leuk dus.

Voor ons ook een goede gelegenheid om ook nog eens wat gear te testen. Die reviews komen eind dit jaar online, en ook het TV programma is dan te zien. Maar hier dus alvast een voorproefje ervan.

DELEN
Vorig artikelBeste rotsklimmers ooit…de Alpen Steenbok.
Volgend artikelReview: Maloja Johnsom Multi Bike Jersey & ElvisM Freeride Short
Mark Stokmans
Sinds mijn jongste jeugd ben ik een zeer actief sporter in heel veel verschillende sporten: begonnen met honkbal, tennis en paardrijden later nog hockey, voetbal, hardlopen en aikido. Daarnaast sinds twaalf jaar oud into actionsports: als eerste windsurfen, later klimmen, skaten, snowboarden, mountainbiken. Gek ook op video's maken van action sports. Verder al sinds 1990 werkzaam in de sport, en sportmarketing eerste bij de Judobond en tot eind 2016 bij NOC*NSF. Naast GearLimits in het dagelijks leven part-time werkzaam bij digitaal bureau Infocaster.

Geef een reactie