Meest Waanzinnige Snowboard Dronebeelden Ooit!

Wat doe je als je next level high-speed freaky drone-opnames van het meest fantastische backcountry snowboarden wilt? Je vraagt ​​een paar drone-racers om hun spulletjes mee te nemen, hun FPV-bril (First Person Viewer) op te zetten en helemaal los te gaan. Het resultaat is een high-coltage edit met echt onwerkelijke beelden. Prachtig geschoten, op zijn zachtst gezegd, maar met camera angles die zo snel en plotseling veranderden dat ik voelde dat mijn lichaam fysiek reageerde. Lichte misselijkheid vermengd met kippenvel en happen naar adem. Het volgt en zwenkt en stijgt en daalt, overal gaat het heen. Het lijkt wel een computer spel.

Mooi momentje ook wanneer een van de drones vol de poeder in klapt. Zo op en over de rand waren die gasten bezig.

Hoe deze jongens de boarders hebben kunnen bijhouden en zoveel grandioze dingen hebben kunnen schieten, gaat mijn voorstellingsvermogen te boven. De gebruikte drones zijn zo wendbaar en de piloten zijn echt geweldig in de manier waarop ze anticiperen op de enorme sprongen en snelle shreds. Je zou bijna vergeten dat er ook een stel errug getalenteerde boarders bezig zijn. De acties van Torstein Horgmo, Werni Stock, Craig McMorris en Anto Chamberland in combinatie met wat de drones kunnen….{kijkt ademloos toe}

De lat voor action sports drone-beelden is zojuist een enorm stuk hoger komen te liggen. Onze eigen drone-piloot Hayco heeft weer iets om naar te streven ;-).

Gefeliciteerd Shredbots voor het geweldige werk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.