Meest Waanzinnige Snowboard Dronebeelden Ooit!

Wat doe je als je next level high-speed freaky drone-opnames van het meest fantastische backcountry snowboarden wilt? Je vraagt ​​een paar drone-racers om hun spulletjes mee te nemen, hun FPV-bril (First Person Viewer) op te zetten en helemaal los te gaan. Het resultaat is een high-coltage edit met echt onwerkelijke beelden. Prachtig geschoten, op zijn zachtst gezegd, maar met camera angles die zo snel en plotseling veranderden dat ik voelde dat mijn lichaam fysiek reageerde. Lichte misselijkheid vermengd met kippenvel en happen naar adem. Het volgt en zwenkt en stijgt en daalt, overal gaat het heen. Het lijkt wel een computer spel.

Mooi momentje ook wanneer een van de drones vol de poeder in klapt. Zo op en over de rand waren die gasten bezig.

Hoe deze jongens de boarders hebben kunnen bijhouden en zoveel grandioze dingen hebben kunnen schieten, gaat mijn voorstellingsvermogen te boven. De gebruikte drones zijn zo wendbaar en de piloten zijn echt geweldig in de manier waarop ze anticiperen op de enorme sprongen en snelle shreds. Je zou bijna vergeten dat er ook een stel errug getalenteerde boarders bezig zijn. De acties van Torstein Horgmo, Werni Stock, Craig McMorris en Anto Chamberland in combinatie met wat de drones kunnen….{kijkt ademloos toe}

De lat voor action sports drone-beelden is zojuist een enorm stuk hoger komen te liggen. Onze eigen drone-piloot Hayco heeft weer iets om naar te streven ;-).

Gefeliciteerd Shredbots voor het geweldige werk!

DELEN
Vorig artikelVideoreview: Salomon Assassin All-mountain Snowboard 2017-2018
Volgend artikelPreview: De All-New Canyon Spectral Trailbike
Mark Stokmans
Sinds mijn jongste jeugd ben ik een zeer actief sporter in heel veel verschillende sporten: begonnen met honkbal, tennis en paardrijden later nog hockey, voetbal, hardlopen en aikido. Daarnaast sinds twaalf jaar oud into actionsports: als eerste windsurfen, later klimmen, skaten, snowboarden, mountainbiken. Gek ook op video's maken van action sports. Verder al sinds 1990 werkzaam in de sport, en sportmarketing eerste bij de Judobond en tot eind 2016 bij NOC*NSF. Naast GearLimits in het dagelijks leven part-time werkzaam bij digitaal bureau Infocaster.

Geef een reactie