Eerder berichtten we al over het Amerikaanse fiets accessoires merk Lezyne. Onder anderen keken we toen naar hun GPS devices die tesamen met een website, app en integratie met koppelingen met platforms als Strava, Trainingpeaks en Today’s Plan, een soort eco systeem heeft gebouwd rondom het tracken en navigeren tijdens het fietsen.

Het in San Luis Obispo, Californië gevestigde bedrijf is nu gekomen met een nieuwe GPS. De Mega XL heeft een scherm van 2,7 inch en kan zowel verticaal als horizontaal gebruikt worden. Er is een enorme variatie aan gegevensvelden die je over vijf verschillende schermen kunt tonen. De Mega C is kleiner, met een 2.2 inch kleuren scherm.

Op beiden kan je kaarten downloaden, routes inladen of zelf bouwen en deze ook offline rijden. Wat in de bergen bij minder goede verbinding best wel erg handig lijkt. Lezyne claimt dat de batterij duur 48 uur is.

LEZYNE GPS Mega XL:
Afmetingen: 57,5 mm x 78,3 mm x 26,6 mm
Scherm: 68,6 mm / 2,7 ”
Specs:  Glonass/GPS, BTLE, ANT+
Barometer, Accelerometer, Navigatie, Kaarten
Aanpasbare velden, 48 uur batterijduur, 83gr

LEZYNE Mega C:
Afmetingen: 50,5 mm x 77,2 mm x 26,9 mm
Scherm: 55,9 mm / 2,2 ”
Specs: kleurendisplay, Glonass GPS, BTLE, ANT+
Barometer, Accelerometer, Navigatie, Kaarten.

De Mega C en Mega XL verbinden via bluetooth met de GPS ALLY app waarmee je de data over je ritten gesynchroniseerd kunt houden. En als je verbonden bent kan je (als je wilt) sms-jes, apps, e-mails en telefoontjes via je Lezyne GPS Mega binnen zien komen.

Al met al zijn we benieuwd naar deze nieuwe fietscomputer van Lezyne. We hopen er binnenkort mee de trails op te kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.