Schrijvers gezocht

Gearlimits, hét no-nonsense platform voor outdoor en action sportliefhebbers, geboren uit een diepe liefde voor een actieve lifestyle. Een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige, betrouwbare, authentieke en onpartijdige redactionele inhoud publiceren.

Schrijvers gezocht

Ben jij een actieve outdoor en/of action sporter? Draait het bij jou om de hoogste berg, de meest vette run, de strakste trail, etc. Of ben je een gadget of functional fashion (lees: outdoor fashion) freak en weet jij wat echte kwaliteit is? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn hard op weg het leading online ‘active lifestyle’ platform van Nederland te worden. Een financiële vergoeding kunnen wij helaas niet bieden, maar je artikelen worden zeker goed gelezen. Een naamsvermelding en een link naar jouw pagina zijn vanzelfsprekend.

Artikelen kunnen gaan over gave gear die nieuw op de markt is, een vet filmpje wat je hebt gezien, gedachtes die je wilt delen over jouw sport, een review van een outdoor shop bij jou in de buurt enz. Hierin is veel vrijheid. Kijk anders op de site en laat je inspireren 😉

Wat vragen wij

  • Je schrijft met enige regelmaat
  • Mocht je een product reviewen, dan publiceer je binnen 2 weken na afloop van de reviewperiode een geschreven of videoreview
  • Structureel ondersteunen van social media posts (liken, sharen en retweeten)
  • Je houdt er een actieve lifestyle op na
  • Je schrijft graag en met een vlotte pen
  • Bij voorkeur gebruik je eigen foto’s (stockfoto’s van anderen kan ook)
  • Wij doen altijd de eindredactie
  • Je bent altijd te porren voor een bezoek aan een filmfestival of persevent
  • Je schrijft voor Gearlimits, dus geen SEO-artikelen voor op andere pagina’s
  • Het is een pré als je ook in Engels kunt en wilt bloggen of vloggen.

What’s in it for you

Uiteraard biedt Gearlimits je een podium voor jouw outdoor en/of action sports verhalen en ervaringen. Maar er is meer: het is een mooie stap in de schrijvers- en influencerwereld en daarbij streven wij ernaar dat je de producten die je reviewt mag houden, als compensatie voor  jouw inzet*.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en denk je dat je het in je hebt om lid te worden van het Gearlimits Contributor Team? Stel jezelf voor door een kort bericht te sturen naar info@gearlimits.com met je motivatie en – het liefst – vergezeld van een publicatie-gereed artikel.  Uiteraard vernemen ook graag de outdoor & action sport(en) die je beoefent en zijn wij benieuwd of wat je (nog) op Gearlimits mist.

* Dat laten wij alleen pas weten na de review; dit om de onafhankelijkheid te waarborgen. Toch gaaf dan om te kunnen blijven sporten met die top-gear die je hebt gereviewd. Je kunt ook laten weten welke gear je interessant zou vinden om te reviewen, als je bijvoorbeeld op een actieve vakantie gaat, dan kunnen wij proactief in ons netwerk op zoek gaan naar deze producten.