GearLimits is een merk onafhankelijk platform, waarbij we altijd onze lezers/bezoekers van kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare, authentieke en onbevoorordeelde redactionele content willen voorzien. Omdat zoveel outdoor en action sporters op ons platform zich komen informeren om hun keuze te helpen maken voor de beste gear is het ook een uitstekend platform voor outdoor en actionsports merken om zich te profileren.

Daarbij willen we wel ruimte hieraan geven en maximaal met merken samenwerken. Waarbij de onafhankelijkheid van onze reviews altijd boven alles verheven staat. “Gesponsorde” items zijn altijd duidelijk als zodanig herkenbaar (bijvoorbeeld door de tekst ‘Advertorial’ of ‘Sponsored’).

Er zijn meerdere manieren om je product, events of acties onder de aandacht te brengen van onze gezamenlijke doelgroep:

Adverteren

Online advertenties plaatsen is plaatsen is de afgelopen tijd steeds lastiger geworden: onderzoek toont aan dat “contextual advertising” de meest succesvolle manier van adverteren is. Dat betekend dat de advertentie maximaal moet aansluiten op de reden en het doel van een bezoeker op een website. Op GearLimits komen bezoekers voor alles om zicht te informeren over de beste gear. Vaak zijn ze in het proces om een aanschaf te gaan doen. De uitgelezen plek om uw merk of product effectief onder de aandacht te brengen. Bij GearLimits schiet u dus met scherp en haalt u het meest uit uw adevrtentie budget. We hebben verschillende maten en vormen van display advertising: bent u geinteresseerd dan kunt u contact met ons opnemen via sales@gearlimits.com

Advertorials

Vaak zegt een advertentie net niet genoeg, en wil je meer tijd en ruimte nemen om je verhaal over je product te vertellen. GearLimits kan samen met jou kijken naar wat je graag wilt vertellen, en samen kunnen we een mooie “echt” vorm vinden die past bij je merk, maar ook bij wat onze lezers verwachten op GearLimits. Dan zijn advertorials ook het meest effectief. Voor meer informatie over tarieven kan je contact met ons opnemen via sales@gearlimits.com

Reviews

Een belangrijk item op GearLimits zijn de Gear Reviews. Dit zijn artikelen waarbij onze contributors een eerlijk en onafhankelijk oordeel geven. Ben je een distributeur, fabrikant of PR Bureau met een product waar we op GearLimits zeker eens aandacht aan moeten besteden dan kunt u contact met ons opnemen via redactie@gearlimits.com. Bij gesponsorde reviews “betaal” je voor de review, maar niet voor de “uitslag” van de review. Deze blijft altijd eerlijk en onafhankelijk.

Content concepts

GearLimits produceert dagelijks originele content: nieuwsberichten, blogs, reviews, social campages, nieuwsbriever en video producties. Allemaal mogelijkheden om uw merk of product onder de aandacht te brengen. Samen met jou komen we tot een “op maat” concept waar we allemaal blij van worden. Voorbeelden van co-geproduceerde content concepten zijn:

Voor meer informatie over content concepten mail met mark@gearlimits.com of bel met 0683706124.

Meedenken

Bij GearLimits hebben gezamenlijk meer dan 25 ervaring met sport, marketing, online marketing en digitale concepten creeeren. We denken dus graag met je mee om samen tot gave gezamenlijk projecten te komen en de meeste “bang for your buck” uit je marketingbudget te halen.