Jimmy Fock versterkt het GearLimits team

Persbericht – Amsterdam 19-11-2018

Hayco Volkers – Mark Stokmans – Jimmy Fock

Vanaf November zal Jimmy Fock toetreden tot het GearLimits team. Hayco Volkers & Mark Stokmans, partners in GearLimits “Al jaren hebben we het GearLimits-platform gerund. Het begon 14 jaar geleden als een echt passion project, maar in de afgelopen jaren hebben we een gestage, organische ontwikkeling van onze media, en GearLimits als een bedrijf gezien.” 

Begonnen als een Nederlands-talige site, is GearLimits vanaf  2016 tweetalig. Met GearLimits.nl voor de Nederlandse markt en GearLimits.com dat een internationaal publiek bereikt. 

In 2017 werd GearLimits Media Productions gelanceerd, een in-house productiebedrijf waarmee aan de groeiende behoefte aan content marketing van klanten kon worden voldaan.

Beide stappen hebben geleid tot groei, enerzijds van bezoekers, volgers en kijkers, en anderzijds van het aantal en de schaal van projecten en klantopdrachten.

Mark Stokmans, GearLimits partner en oprichter GearLimits Media Productions: “Met deze dubbele groei hadden we iemand nodig om ons team te versterken. Ik ken Jimmy sinds mijn werk voor NOC*NSF. Ik was daar een van Jimmy’s klanten en hem toen leren kennen als een sympathieke, ervaren gast, enorm actief in allerlei sporten, en met veel kennis en ervaring over digitale marketing, contentcreatie en outdoors fun hebben. We zijn dan ook erg blij en trots dat Jimmy ons gaat versterken om GearLimits tot een nog groter succes te maken.”

Jimmy heeft in verschillende rollen gewerkt voor sportmarketing- en activatiebureaus, grote Nederlandse mediabedrijven en reclamebureaus. Hij is een fervent kite-boarder en windsurfer, heeft aan triatlons deelgenomen, doet aan marathon schaatsen, en reed onlangs een 100+ km mountainbikewedstrijd. Daarbij kan hij zeer goed uit de voeten op ski’s en snowboards.

Jimmy: “GearLimits is het samengaan van mijn liefde voor sport, mijn ervaring met digitale sportmarketing en mijn ambitie om geweldige content te maken. Ik ben erg blij met de mogelijkheid om met alles wat ik heb aan het GearLimits-team bij te gaan dragen. Het is echt heel gaaf wat we gaan doen. “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.