Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijken

Ik hoop dat jullie allen goed door deze lastige tijd komen, nu het grootste gedeelte van Europa en de rest van de wereld ‘op slot’ zitten. Timeline Missions zorgt in ieder geval voor een uur afleiding om de tijd te doden en hebben Degrees North gratis online beschikbaar gemaakt.

Degrees North

Degrees North combineert huiveringwekkende actiefoto’s van toonaangevende freeriders met een verhaal over avontuur en ontdekking. Wereldberoemde freeriders Xavier De Le Rue, Samuel Anthamatten en Ralph Backstrom ontwikkelen de sport van freeriden door het gebruik van nieuwe technologie om afgelegen gebieden te verkennen om ski- en snowboardactie te tonen op een manier die nog nooit eerder is gezien.

Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijkenHet plan was eenvoudig: ga naar afgelegen noordelijke gebieden van Svalbard en Alaska en gebruik vervolgens een paramotorische vleugel om gebieden te bereiken die niet per helikopter bereikbaar zijn. De film brengt de voortgang van een idee in kaart om deze vleugels te gebruiken om op een meer persoonlijke en organische manier toegang te krijgen tot gebieden vanuit de lucht, met als doel geweldige actiefoto’s vast te leggen. Maar de realiteit was niet zo eenvoudig.

Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijkenWe zien de avontuurlijke geest van de riders het idee door de hele film heen pushen. Ze beginnen met het idee om de vleugels te gebruiken om lijnen te bekijken en ontwikkelen vervolgens de vaardigheden om ze op de top van adembenemende bergen te laten vallen. Eindelijk brengen ze het naar een ‘next level’ door het klimmen helemaal te skippen en hun ‘vleugels’ te gebruiken om zich rechtstreeks in de sneeuw te storten.

Degrees North is een intieme uiteenzetting van wat avontuur betekent voor toonaangevende actiesporters. We zien een gevaarlijke en niet-beproefde techniek in combinatie met het slechtste sneeuwseizoen sinds generaties. Degrees North is een avonturenverhaal vol hoogtepunten en dieptepunten. Letterlijk!

Geniet ervan!

Degrees North met o.a. Xavier de le Rue nu gratis online te bekijkenFotocredits: Tero Repo
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Doe mee met de European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 raffle en win livestream tickets

Het grootste adventure filmfestival van Europa. Jaarlijks organiseert de E.O.F.T., in samenwerking met Mammut en GORE-TEX, een filmtour door wel twintig landen. Deze tour...

Review: Haglöfs Mimic Hood V series outdoor jas

Mimic, het Engels woord voor nabootsen, dan denk qua kleding al snel aan een imitatie, een mindere versie dan het origineel. Het is Haglöfs...

Verborgen milieu impact van outdoor gear

Als je op avontuur gaat hou je je waarschijnlijk aan het ‘leave no trace’ principe. Je hebt respect voor dier en natuur, laat geen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.