Editie 14 van de REEL ROCK 14 film tour – trailer

Reel Rock 14 bestaat uit drie unieke klimfilms, die nog niet eerder op het witte doek te zien waren. Nina Williams gaat tot het absolute uiterste om de moeilijkste en de allerhoogste boulders te klimmen. In de eerste 19 minuten van Reel Rock staat haar verhaal  “The High Road” centraal. Wellicht horen we van Nina hoe je als boulderaar je zenuwen onder bedwang kan houden bij boulders tot wel 15 meter boven de grond.

Klimmen is in opmars en er worden steeds meer nieuwe klimgebieden ontdekt en geopend. Ook in Orangeville (Utah, VS) werden de bewoners van geconfronteerd met de vrije geesten uit de klimscene. In “United States of Joe’s” gaan we zien of deze twee totaal verschillende werelden met elkaar kunnen omgaan.

Alex Honnold en Tommy Caldwell zijn onverslaanbaar en komen geregeld voorbij in de Reel Rock-films. Voor hun nieuwe uitdaging zijn ze wederom neergestreken in Yosemite en gaan ze de strijd aan met Jim Reynold en Brad Gobright om het “The Nose Speed Record” neer te zetten. Gaan de klimmers zich in deze adembenemende film van 55 minuten echt focussen op de derde Olympische discipline?

Bekijk alvast de Reel Rock trailer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.