De International Ocean Film Tour weer op tournee in Nederland

De International Ocean Film Tour is een uniek filmevenement voor iedereen die van de oceanen houdt. Vanaf maart 2019 gaat de Ocean Film Tour op tournee door 14 landen met 150 voorstellingen. In overeenstemming met haar motto: „Adventure. Action. Ocean Life, laten zij een ongeremde hang naar avontuur, een schitterende fauna en pure liefde voor de zee zien. Dit allemaal op de witte doeken in jouw regio.

Het programma van dit jaar bestaat uit vijf tot zes documentaires met een totale looptijd van ongeveer twee uur. De eerste films staan al vast: met Julie Gautier houden we bij het apneuduiken de adem in en ontmoeten daarbij een vrouw, die haar creatieve uitdaging Onder zeeniveau gevonden heeft.

In „700 sharks“ komen de onderzoekers voor het verkrijgen van nieuwe inzichten in nauw contact met 700 haaien, terwijl we in „Andy Irons – Kissed by God“ meer over het bewogen leven en de vroege dood van deze legendarische surfer aan de weet komen. Zoals gewoonlijk komt ook bij deze Int. Ocean Film Tour de politiek om de hoek kijken: in de documentaire „Chasing the Thunder“ begeleiden we de Sea Shepherds op volle zee bij hun strijd tegen illegale visvangst.

Voorstellingen in Nederland

Kaartjes zijn vanaf 13 Euro in de voorverkoop te verkrijgen of online op Outdoor Ticket. Een overzicht van alle voorstellingen en film kun je vinden op: https://nl.oceanfilmtour.com/nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.