Ervaringen delen op de Arc’teryx Alpine Academy 2018

in Chamonix-Mont-Blanc

De Arc’teryx Alpine Academy 2018 in Chamonix-Mont-Blanc zal van 5 tot 8 juli plaatsvinden en zal opnieuw meer dan 500 alpine-enthousiastelingen, berggidsen en professionele atleten van over de hele wereld bij elkaar brengen. Gelegen in het midden van het bergbeklimmers erfgoed van Europa, creëert de 7e editie van het populaire alpenevenement een ruimte waar zowel beginners als gevorderden alpine kennis kunnen vergaren en hun bergvaardigheden kunnen verbeteren via eersteklas clinics en door onvergetelijke ervaringen te delen in een unieke omgeving. De registratie start op 21 maart om 15:00 uur.

Een belangrijk onderdeel van de Arc’teryx Alpine Academy zijn de geleide clinics die een unieke educatieve ervaring bieden en waar voor uw geld bieden. In de klinieken kunnen deelnemers hun vaardigheidsniveau en interessegebied kiezen, waaronder bergbeklimmen, klimmen, ski-alpinisme, trailrunning en redding. Dit jaar wachten meer dan 30 elite-klinieken de alpine-enthousiastelingen op adembenemende speelvelden, waaronder Les Grand Montets, l’Aiguille du Midi, Brévent en La Mer de Glace. De clinics bieden deelnemers de mogelijkheid hun bergvaardigheden te verbeteren en te leren van meer dan 120 professionele berggidsen en meer dan 30 atleten van wereldklasse, waaronder Nina Caprez, Will Gadd, Thibaud Duchosal en Ines Papert.

Dit jaar worden er nieuwe programma’s geboden, waaronder trailrunning clinics op verschillende vaardigheidsniveaus, milieu-clinics en ‘overnight climbing bivy clinics’. Een gedetailleerd overzicht van alle klinieken is te vinden op chamonix.arcteryxacademy.com.

De Arc’teryx Alpine Academy-ervaring gaat verder in het ‘Alpine Village’ in het hart van Chamonix. Het wordt de populaire Place Balmat tot een bruisende hotspot voor iedereen en biedt beginners en gevorderden een dagelijks programma met masterclasses in de open lucht, een filmavond met wereldpremières, concerten, sportdemo’s, boulder- en klimmuren, technische producten testen, en nog veel meer activiteiten van de Academy-partners. Het ‘Alpine Village’ is de place to be voor alle alpine liefhebbers om deel uit te maken van de sfeer van de Arc’teryx Alpine Academy 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.