Op 28 en 29 mei gaan we met boswachter Marten Pothof van Natuurmonumenten, naar Fochteloërveen een uitgestrekt hoogveen natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe.

Het Fochteloërveen is misschien wel het meest unieke natuurgebied van Nederland. Het is één van de laatste hoogveen gebieden van NL, is een natura2000 gebied (zwaarst beschermde natuurgebied van NL), één van de weinige plekken waar Kraanvogels en Zeearenden voorkomen in NL, er komen 3 soorten slangen voor etc.

Dat wij hier met een boswachter in kunnen, en aan de rand van het gebied gaan kamperen is een uitzonderlijke beleving. Lees hier mee over het gebied.

Dit gebied in met de boswachter is een unieke en geweldige ervaring. Als je mee gaat krijg je van ons ook nog schoenen van Hanwag, een kledingset van Royal Robins en een mooie outdoor kookgear van Primus.

Wat moet je doen?

 • Ga naar onze Facebook pagina
 • Like & deel ons actie bericht
 • Tag in de comments van dat bericht met wie jouw vriend of vriendin, moeder, vader, zoon of dochter enz dit avontuur zou willen beleven.
 • Like onze Facebook pagina

Reageer snel en mis deze kans op een schitterend microavontuur niet!

Actievoorwaarden

Door mee te doen aan de actie verklaar jij:

 • Dat je beschikbaar bent op 28 en 29 mei 2019!
 • Je bent het er mee eens dat je deelneemt op eigen risico. Je zorgt zelf voor de nodige verzekeringen hebt (ziekte, ongeval, reis en of andere relevante verzekeringen met de juiste dekking) waarop je zelf aanspraak kunt maken bij een ongeval van jouzelf of je avontuur buddy en/of bij beschadiging/verlies/diefstal van je spulletjes.
 • Je verklaart dat je in dergelijke omstandigheden GearLimits niet aansprakelijk zult stellen voor daaruit voortkomende schade of kosten.
 • We zullen video’s produceren over ons avontuur waar jij ook in te zien zult zijn. Jij gaat ermee akkoord dat we beeld materiaal en interviews van jou en je avontuurbuddy in de video zullen opnemen en dat GearLimits, Hanwag, Royal Robbins en/of Primus deze video kunnen gebruiken/publiceren wanneer zij dat nodig achten.
 • Je verklaart dat je fit en gezond genoeg bent om outdoor activiteiten te ondernemen.
 • Je verklaart dat je er enorm veel zin in hebt! Wij ook!

9 REACTIES

 1. Schitterend gebied! Maar niet het enige hoogveen gebied, hier bij Vragender (Achterhoek) heb je het Vragender Veen, Korenburger Veen. Allemaal hoogveen gebieden.
  Ga heel graag deze uitdaging aan!

  • Volgens mij staat er niet dat het het enige hoogveen gebied is. “Een van de”. Mocht je mee willen doen ga dan vooral naar onze Facebook pagina (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

 2. Hoi Mark, er staat nog steedz reageer snel en mis het…maar ik heb snel gereageert om het NIET te willen missen. Ik zou dit zoooo graag willen meemaken. Overnachten in een tentje om het geluid om je heen te horen van alleen maar natuur! Ik ben een kampeerder, een natuurmens, wandelen doe ik graag en veel. Ik vlog en blog graag dus dat zou een winwin situatie kunnen zijn. Daarnaast is natuurfotografie mijn passie. Via inst a, twitter én fb dit bericht gedeeld. Wat kan ik nog meer doen dan zeggen dat dit iets is als once in a lifetime. Nog nooit kraanvogels gezien en ook de zeearend staat nog opmijn verlanglijstje.
  Zeg het maar……ik ben er klaar voor?

  • Hallo Desiree, dank voor je vraag! Gisteren hebben we in de ‘comments’ van het oorspronkelijke Facebook bericht de winnaars bekend gemaakt! Bedankt voor de interesse en meedoen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.