De afgelopen weken maakte je kans op een Leatherman Supertool 300 Heritage edition. Je moest daarvoor 3 vragen beantwoorden over de documentaire“Made of Mettle”. Afgelopen weekend hebben we door loting de winnaar getrokken. De winnaar van de Supertool 300 Heritage is Jim Kikken. Wij wensen hem veel plezier met dit mooie product.

Deze winactie werd mede mogelijk gemaakt door Adola B.V.

Over de Leatherman 35th Anniversary

Dit jaar waren wij erbij in Nemo Amsterdam ter gelegenheid van de 35th Anniversary Heritage World Tour met Tim Leatherman, uitvinder van de Leatherman multitool.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Leatherman een 16 minuten durende documentaire “Made of Mettle” laten maken. De film vertelt het inspirerende verhaal van Tim Leatherman en het ontstaansgeschiedenis van de iconische multi-tool die we nu kennen.

Made Of Mettle

Ruim veertig jaar geleden besloot Tim Leatherman samen met zijn vrouw een rondreis door Europa te maken. Hij kocht een oude auto in Amsterdam en reed hiermee via Scandinavië en Oost-Europa helemaal naar Iran. De aangeschafte auto vertoonde nogal wat gebreken en was Tim genoodzaakt met zijn zakmes regelmatig een en ander te repareren. Het zakmes volstond aardig maar wat hij echt miste was een tang. Dat bracht hem op het idee om een zakformaat multitool te ontwerpen met de tang als basiselement. Bij thuiskomst begon Tim Leatherman meteen aan de uitwerking van zijn idee.

Leatherman GiveAway – wat moet ik doen?

Bekijk de documentaire hieronder en beantwoord de drie vragen en maak kans op een Leatherman Supertool 300 Heritage edition

Lees hier de voorwaarden. Deze winactie is alleen voor deelnemers woonachtig in Nederland en België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.