Met de Tour de France in het verschiet had Wahoo geen beter moment kunnen kiezen voor de introductie van de KICKR SNAP fietstrainer. Eenvoudig in gebruik, maar dat is zeker niet het belangrijkste. De Kickr Snap integreert naadloos met smartphones, tablets en computers zodat je volledige controle hebt over trapweerstand, krachtmeting en is de intensiteit eenvoudig aan te passen.

De Kickr Snap & platforms

De Kickr Snap is ontwikkeld om te kunnen integreren met training platforms als Zwift en Trainer Road waardoor het binnenshuis trainen meer competitief, interactief, eenvoudig en leuk is. Ondanks dat de Kickr Snap volledig is afgestemd op Wahoo Fitness App, kunnen gebruikers ook kiezen uit ruim 50 apps van andere partijen om een virtuele koers te fietsen met vrienden of de Kickr Snap gebruiken voor het gestructureerd uitvoeren van workouts voor het bereiken van fitness doelen.

De Kickr Snap fietstrainer zal beschikbaar zijn medio augustus 2015 bij speciaal geselecteerde retailers en op eu.wahoofitness.com voor € 899,-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.