De Tile bestaat al even. Dit zijn slimme bluetooth-trackers die worden gebruikt voor het terugvinden van spullen. Nu is er een die ook voor de outdoor en action sporter geschikt is… de Tile Sport!

De Tile Sport is waterbestendig en heeft een twee keer zo groot bluetooth-bereik en zijn twee keer zo luid als hun voorgangers. De nieuwe Pro-serie speelt in op de behoeften en lifestyle van mensen. Zo is de Tile Sport extra sterk, met een uniek profiel, een donkere leistenen afwerking en een grafieten ring.

Tile Pro App

Voor de Tile Pro-serie zijn nieuwe functies in de Tile-app (IOS en Android) beschikbaar. Gebruikers kunnen het volume en acht verschillende ringtones instellen, om zo het geluid van hun Tiles te personaliseren. Daarnaast is het bereik van de Pro-serie vergroot tot tweehonderd meter, waardoor spullen nóg sneller worden teruggevonden. Ook zien gebruikers via de app of ze hun spullen naderen of juist ervan weglopen, wat bijvoorbeeld handig is als ze geen geluid kunnen afspelen of wanneer hun spullen niet in direct zicht liggen.

De Tile-community

Tile is eenvoudig in gebruik. Gebruikers spelen via de app een geluid af op hun Tile of gebruiken juist hun Tile om een geluid op hun telefoon af te spelen – zelfs als hiervan het geluid uit staat. Ook kunnen zij via de app zien waar hun Tile voor het laatst bluetooth-verbinding maakte en eventueel de Tile-community – alle gebruikers die een Tile hebben – inschakelen om hun spullen terug te vinden.

Tile Sport is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com met een adviesprijs van 39,00 euro per stuk; 60,00 euro voor twee stuks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.