Trailrunning is net even anders dan hardlopen op de weg. Je loopt lange afstanden in de natuur en je goed voorbereid moet zijn op verschillende omstandigheden, zonder veel gewicht mee te hoeven dragen. Houdini voorziet ultrarunner en ambassadeur Kenichi Yamamoto – die zo’n 10 uur achter elkaar loopt – van het juiste materiaal, zoals het Tag Along Jacket.

Het Houdini Tag Along Jacket is super lichtgewicht, klein op te vouwen in zijn eigen borstzakje, duurzaam, winddicht en waterafstotend. Het mooie is dat dit niet alleen voor trailrunning gebruikt kan worden, maar ook voor hardlopen, fietsen of andere intensieve outdoor & action sports. De jas is voorzien van reflecterende logo’s voor zichtbaarheid in het donker. De winkeladviesprijs voor zowel dames als heren is € 140,-.

DELEN
Vorig artikelReview: The North Face Duffel S
Volgend artikelReview: Odlo MUD regenjack
Hayco Volkers
Sinds mijn jeugd tot heden heb ik een veelheid aan sporten beoefend. Mijn eerste sporten als kind waren judo en atletiek. Later zijn daar fietscross, hiken, mountainbiken, kyokushin karate, duiken, honkbal, golf- en windsurfen, roeien en krav maga bijgekomen.

Geef een reactie