Als het je lukt een jas te maken die kan gloeien als kryptoniet, dan kan het niet anders dan dat je je bezighoudt met top-notch technologie. Het is Vollebak gelukt! Een jas gemaakt van ‘highly responsive’ materiaal dat kan worden opgeladen door blootstelling aan vrijwel elke lichtbron, van de zon tot je smartphone zaklamp. Het Solar Charged jacket is voorzien van waterdicht membraan dat overdag licht absorbeert, om het in het donker weer af te geven.

Minimalistisch ontwerp

Het Solar Charged Jacket is volledig waterdicht. Alle naden zijn voorzien van speciaal ontworpen transparante tape, zodat de gloed over de hele jas is te zien.

De capuchon en de tailleband zijn voorzien van elastische koorden. De jas heeft een waterdichte rits die is uitgerust met een stormflap voor extra bescherming. De manchetten zijn laser gesneden en sluiten goed aan. Aan de achterkant is de jas voorzien van een waterdichte zak voor je smartphone, portemonnee of sleutels.

De jas is waterdicht, stretch, lichtgewicht (230 gram) en kost € 325,-

Video: Solar Charged Jacket 24 uur in het bos

De snelste manier om het Solar Charged Jacket op te laden, is zonlicht. Vollebak hing er een 24 uur in het bos om te laten zien wat er gebeurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.