Vanaf vandaag is de nieuwe AfterShokz Trekz Air – een nieuwe uitvoering van de AfterShokz Trekz Titanium – in Nederland verkrijgbaar. De headsets van AfterShokz zijn bijzonder door deze botgeleiding. In de praktijk betekent dit dat de muziek via vibraties op het kaakbeen naar de gehoorgang wordt getransporteerd. Je plaatst de ‘oortjes’ van deze headset dan ook niet op je oor, maar er een stukje voor. Hierdoor blijf je alles om je heen horen en wordt de muziek deel van het omgevingsgeluid. Vooral tijdens het sporten is dit een hele veilige manier van muziek luisteren.

De Trekz Air is vooral een stuk lichter is geworden doordat het frame heeft een flinke aanpassing ondergaan. Dit is dunner geworden en behoudt haar stevigheid door een constructie van titanium. De headset is zweetbestendig. Ook ontwikkelde AfterShokz de PremiumPitch+ technologie om te zorgen dat het geluid nog beter wordt overgebracht naar de gehoorgang.

Belangrijkste functionaliteiten van de Trekz Air:

  • Titanium frame en nekband
  • OpenFit-ontwerp: Trekz Air laat de oren van de luisteraar vrij. PremiumPitch+-geluidPremiumPitch+-technologie optimaliseert het geluid van Trekz Air. LeakSlayer™ gaat weglekkende audio tegen.
  • Zweetbestendig
  • Zes uur batterij
  • Twee noise cancelling-microfoons
  • Stembesturing: Audrey Says

Trekz Air is beschikbaar in vier kleuren: Midnight Blue, Forest Green, Slate Gray en Sunset Pink. AfterShokz is verkrijgbaar bij onder meer bij Bol.comBever.nl en Coolblue

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.