Next level met de nieuwe Haglöfs Vassi serie

Haglöfs komt dit najaar met een gloednieuwe versie van de iconische Haglöfs Vassi serie. Deze serie is geheel nieuw ontworpen met de off-piste skiër in gedachten – en ondanks dat het opnieuw is uitgevonden, is het ook uitgerust met de beste eigenschappen van zijn voorloper.

Vernieuwd en ge-redesigned voor een nieuw tijdperk. Haglöfs heeft de legendarische Vassi serie nieuw leven ingeblazen voor deze winter met nieuwe materialen en verbeterde functies, maar met hetzelfde soort premium design en avontuurlijke geest die leidden tot de creatie in de eerste plaats. De geheel nieuwe Vassi Gore-Tex Pro is het resultaat van deze upgrade – veel gehyped, lang uitgekeken en klaar om dit najaar de berg op te gaan.

Next level met de nieuwe Haglöfs Vassi serie

Vassi & Per Jonsson

De eerste Vassi-uitrusting werd oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met professionele skiër Per Jonsson en debuteerde in 2012. Het is vernoemd naar de Vassitjåkka-berg in het uiterste noorden van Zweden en is ontworpen met de off-piste skiër in gedachten die zelfs in de meest extreme omstandigheden wilden skiën.

Sindsdien is de naam Vassi synoniem geworden voor activiteit met een hoge adrenaline en vaardigheid in het binnenland. Dit gaat door met de 2020-upgrade van de Vassi jas en broek – ze zijn nog steeds gemaakt voor hetzelfde doel en dezelfde prestaties in gedachten, maar over de hele linie verbeterd.

Next level met de nieuwe Haglöfs Vassi serie

#whatsyourline

Om de nieuwe Vassi kleding te vieren, lanceerde Haglöfs afgelopen winter een wedstrijd waarin ze avonturiers uitnodigden om hun perfecte lijn de berg af te zoeken en vast te leggen. De wedstrijd kreeg een fantastische respons – je kunt een aantal inzendingen bekijken op het Instagram-account van Haglöfs, getagd met #whatsyourline. De winnaars worden dit najaar bekendgemaakt.

Vassi aanzienlijk ge-upgrade

Wat betreft de Vassi kleding zelf, deze heeft een aanzienlijke upgrade ondergaan. De jas is geheel nieuw ontworpen met de off-piste skiër in gedachten – en ondanks dat het opnieuw is uitgevonden, is het ook uitgerust met de beste eigenschappen van zijn voorloper. Gemaakt van de nieuwste generatie super weerbestendige en ademende Gore-Tex Pro, en uitgerust met een aantal zakken, ventilatie en een sneeuwvanger voor een diepe poederdagen.

In wezen is de nieuwe Vassi Gore-Tex Pro de allernieuwste serie die je gegarandeerd droog houdt, waar je ook bent op de berg, bij ijskoude sneeuwstormen of op heldere en zonnige winterdagen. De Vassi Gore-Tex Pro jas kost € 650,- en is o.a. verkrijgbaar in de Haglöfs webshop en bij Snowcountry.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Verborgen milieu impact van outdoor gear

Als je op avontuur gaat hou je je waarschijnlijk aan het ‘leave no trace’ principe. Je hebt respect voor dier en natuur, laat geen...

Stagiair(e) Online Redactie & Marketing

Gearlimits, hét no-nonsense platform voor outdoor en action sportliefhebbers, geboren uit een diepe liefde voor een actieve lifestyle. Een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige,...

5 high-end outdoor klapmessen voor iedere serieuze buitensporter

Een outdoor mes is niet alleen mooi, maar ook een onmisbare tool voor de serieuze buitensporter. Er zijn veel verschillende soorten messen, maar in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.