Zou je willen schitteren in je eigen avonturenvideo? Deel de liefde voor je lokale thuis micro-avontuur met ons en misschien gaat dat wel gebeuren.

Vertel ons vooral waarom jouw thuis micro avontuur zo gaaf is! Samen met Keen zijn we op zoek naar dat beste lokale 24-uursavontuur.

Als je wint, komen we bij je op bezoek! We nemen twee complete Keen-pakketten mee (voor jou en nog iemand die je graag meeneemt) met onder andere een paar Keen Venture-schoenen, rugzak, pet sokken, … en onze camera’s, zodat we je kunnen volgen terwijl je ons begeleidt tijdens je thuisavontuur in ons aankomende #MyHomeAdventure video. We willen deze video gaan maken op de 21e en 22e april aanstaande!

Actievoorwaarden:

Door mee te doen aan de actie verklaar jij:

  • Dat je beschikbaar bent op 21 en 22 april 2019!
  • Dat jou avontuur dichtbij huis is. Een plek waar je snel heen reist, en direct in de natuur staat.
  • Het is een avontuur waar hiking, trekking en kamperen centraal staat.
  • Jouw avontuur is een 24-uurs avontuur, en je neemt ons mee om op een fraaie plek te kamperen waar dat is toegestaan. Wij nemen onze kampeerspullen mee, en ook jij zorgt voor je eigen kampeer spullen (naast de genoemde Keen spulletjes) om het avontuur veilig en met plezier te ondergaan.
  • Jij hebt goede kennis van het gebied waar je ons mee naar toe neemt en weet dat het avontuur makkelijk in 24 uur past. In verband met het filmen van dit avontuur zijn afstand niet te groot (maximaal 10 km per dag.)
  • Je bent het er mee eens dat je deelneemt op eigen risico. Je zorgt zelf voor de nodige verzekeringen hebt (ziekte, ongeval, reis en of andere relevante verzekeringen met de juiste dekking) waarop je zelf aanspraak kunt maken bij een ongeval van jouzelf of je avontuur buddy en/of bij beschadiging/verlies/diefstal van je spulletjes.
  •  Je verklaart dat je in dergelijke omstandigheden GearLimits noch Keen aansprakelijk zult stellen voor daaruit voortkomende schade of kosten.
  • We zullen video’s produceren over ons avontuur waar jij ook in te zien zult zijn. Jij gaat ermee akkoord dat we beeld materiaal en interviews van jou en je avontuurbuddy in de video’s zullen opnemen en dat GearLimits en Keen deze video’s kunnen gebruiken/publiceren wanneer zij dat nodig achten.
  • Je verklaart dat je fit en gezond genoeg bent om outdoor activiteiten te ondernemen.
  • Je verklaart dat je er enorm veel zin in hebt! Wij ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.