Lundhags komt met een nieuwe generatie stabiele en ergonomische rugzakken, de V12. De Lundhags V12 rugzakken zijn voorzien van een draagsysteem in de Lundhags V-vorm. Het V-vormige draagsysteem – in combinatie met het aluminium frame – maakt van de V12 een stabiele en ergonomische backpack die comfortabel is om te dragen, zelfs bij zware en lange afstanden.

De V12 is de meest robuuste trekking backpack van Lundhags en is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten: 90, 75 en 60 liter. Er is ook een V12 10 liter daypack die eenvouding kan worden bevestigd aan de drie grote rugzakken.

De nieuwe Lundhags V12 60 is de kleinste variant en is speciaal ontworpen voor vrouwen. De ruglengte is iets korter en smaller en de schouderbanden en de heupband zijn in een ronde vorm voorgevormd.

De 90, 75 en 60 liter rugzakken kosten respectievelijk €300, €290 en €280.

BRONLundhags
DELEN
Hayco Volkers
Sinds mijn jeugd tot heden heb ik een veelheid aan sporten beoefend. Mijn eerste sporten als kind waren judo en atletiek. Later zijn daar fietscross, hiken, mountainbiken, kyokushin karate, duiken, honkbal, golf- en windsurfen, roeien en krav maga bijgekomen.

Geef een reactie