Ja, dat is wel het laatste dat je zou verwachten. Niets is echter minder waar. Ons hart gaat sneller kloppen van outdoor & action sports gear. En of dat nou in Friedrichshafen op de ISPO of elders wordt getoond …. dat maakt ons natuurlijk niet uit.

Van 7 t/m 11 december werd de Masters of LXRY, een beurs die draait om luxe, in de Amsterdam RAI georganiseerd. Wij kregen de kans om deze beurs te bezoeken. Met een beetje schroom weliswaar. De Maserati’s, BMW’s en horloges hebben we links laten liggen, al is dat ook leuk speelgoed. Onze focus lag op de outdoor/sport gerelateerde items.

Hierbij een paar ideeën voor onder de kerstboom…

1. M1-Sporttechnik Spitzing MTB E-bike

De M1-Sporttechniek Spitzing World Cup Edition mountainbike is van high modulus carbon gemaakt en zijn net even iets anders dan de E-bikes die wij gewend zijn. De M1-Sporttechniek E-bikes worden ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd in Duitsland. De Spitzing is uitgerust met aandrijftechniek waarvan de trapas maar liefst een vermogen levert van 120 newton.

Iedere uitvoering is naar keuze te voorzien met een accu van 815 tot 1015 watt. Hierdoor kun je zonder problemen afstanden van 120 km tot 160 km afleggen. De M1-Sporttechniek E-bikes worden in Nederland geïmporteerd en geleverd door Beterbike.nl.

De Spitzing is er vanaf € 7899,-

2. Calletti opblaasbare SUP Boards

De SUP is al niet meer weg te denken als watersport. De opblaasbare paddle boards van Calletti zijn licht, draagbaar en meteen klaar om het water op te gaan. Gemaakt van ultra duurzaam PVC met drop-stitch constructie en een bovenzijde van EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) anti-slip foam voor de beste kwalitatieve afwerking.

De Calletti boards worden geleverd met een handige SUP monkey bag waar je ook de carbon paddle, pomp en reparatieset makkelijk in kwijt kunt. De boards zijn geschikt voor zowel de professional als de beginner doordat de SUP uiterst stabiel in het water ligt.

Prijzen van de Calletti SUP’s liggen tussen de € 749,- en € 949,- en zijn vanaf komend seizoen verkrijgbaar bij Aquaparx

3. WaterRower roeimachine

Als er geen skiën of snowboarden inzit voor je deze winter, kan je altijd je conditie en kracht op pijl houden met de WaterRower. Met fanatiek roeien verbrand je namelijk al snel meer dan 700 calorieën per uur. Eén van de meest effectieve manieren om conditie op te bouwen – of te behouden – en vet te verbranden.

Dit apparaat misstaat zelfs niet in de woonkamer. Het is vervaardigd uit duurzaam geoogst hardhout dat afkomstig is uit de vervangbare bossen in het oosten van de Verenigde Staten. Het hart van de roeimachine wordt gevormd door het unieke WaterFlywheel dat zorgt voor zijn dynamische en oneindig variabele (water)weerstand. Door de vloeiende beweging en het minimale geluid is het bovendien een plezier om te gebruiken.

Prijzen van de WaterRower liggen tussen de € 999,- en € 2499,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.