Een goede EHBO-kit is een must-have voor iedere outdoor enthousiast. De ‘standaard’ kits zijn alleen minder leuk om aan te schaffen dan een nieuwe jas of rugzak. Maar zijn net als toiletpapier of brander (incl. brandstof) noodzakelijk. Toch trekken veel avonturiers er nog steeds op uit zonder EHBO-kit. Het mooie is nu dat het VSSL erin is geslaagd een EHBO-kit te maken die wel leuk om aan te schaffen; de First Aid Mini. Oftewel de VSSL EHBO-kit.

Gearbite: Volledige EHBO kit van VSSL op hike formaatDe volledige inhoud van de First Aid Mini, inclusief antiseptische doekjes, verbandmiddelen, pijnstillers, wegwerp thermometers, veiligheidsspelden, verbrandingscrème, handschoenen, pincet, tape die op de een of andere manier allemaal in een cilinder van minder dan twintig centimeter lang passen en minder dan 284 gram weegt. De cilinder is gemaakt van duurzaam aluminium van militaire kwaliteit en kan ook worden geleverd met een dual-mode LED-zaklamp (S.O.S. en static) inclusief batterijen.

VSSL vertrouwde op het advies van first responders (getrainde hulpverleners) bij het samenstellen van deze kit om ervoor te zorgen dat deze zo effectief mogelijk is, gezien de grootte. En wat dat formaat betreft, de First Aid Mini is niet alleen voor wandelen en kamperen. Het is geen slecht idee om deze ook bijvoorbeeld in je auto te hebben. 

Gearbite: Volledige EHBO kit van VSSL op hike formaat

VSSL Outdoor Utility Tools

VSSL Outdoor Utility Tools zijn beschikbaar in verschillende modellen: Camp Supplies, First Aid, Cache en Flask. De VSSL Tools zijn gevuld met modules als fire-starters, vishaken, touw, scheermesjes en een mini eerste-hulp kit. Deze modules zijn ook los te verkrijgen en naar eigen wens in te delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.