De nieuwe Sea to Summit Sigma Cookset is ideaal voor outdoor-cooking. De Sigma Pots zijn gemaakt van premium roestvrijstaal en daardoor ijzersterk. Dankzij een speciaal procedé zijn de pannen vederlicht, en dat is bijzonder voor een RVS-pan. Ideaal voor op bijvoorbeeld de camping en tijdens fietsvakanties.

Een bijkomend voordeel van roestvrijstaal is dat je de pannen makkelijk schoonmaakt en dat ze minder gevoelig zijn voor krassen. De onderzijde van de Sigma Pot geeft een stabiele grip zodat hij niet wegglijdt van de brander. De deksels doen tevens dienst als vergiet en kunnen met een slim klipje gemakkelijk aan de pan gehangen worden tijdens het koken. Het ontwerp is zo gemaakt dat de pannen makkelijk in elkaar passen, zodat je met een compacte set op pad gaat.

Met de Pivot-Lock roteer je de greep horizontaal en zet je de deksel stevig vast voor transport en zeker je de deksel tijdens het afgieten. De complete set bestaat uit twee Sigma Pots van 1,2 liter en 2,7 liter, twee lichtgewicht, BPA-vrije kommen en twee geïsoleerde bekers.

De Sea to Summit Sigma Cookset 2.2 is o.a. verkrijgbaar bij Bever. Consumentenadviesprijs € 99,95.

De Sigma Pots zijn ook los verkrijgbaar, in vier maten:

  • 1,2 liter, consumentenadviesprijs € 39,95
  • 1,9 liter, consumentenadviesprijs € 44,95
  • 2,7 liter, consumentenadviesprijs € 49,95
  • 3,7 liter, consumentenadviesprijs € 59,95

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.