Jetboil heeft de nieuwe MicroMo introduceert. Dit is een brander met beker voor efficiënt koken on the go. De MicroMo is een licht kooksysteem dat een geweldige controle biedt over het kookproces. De brander voorzien is van een piëzo-ontsteking en windscherm. Jetboil belooft dat zelfs bij flinke wind de brander aan blijft, ook op sudderniveau. Ook bij koud weer – tot -6°C – is de brander te gebruiken.

De compacte Jetboil MicroMo is zo ontworpen dat deze stabiel en eenvoudig is mee te nemen. Je schuift de brander en de gascartouche in de beker en je bent klaar om te gaan. Ideaal voor individuele trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijders.

De MicroMo wordt geleverd met een lichtgewicht 0.8 Liter FluxRing® kookbeker en een doorzichtig deksel met schenktuit en zeef. Het efficiënte kooksysteem gaat efficiënter om met de brandstof en levert meer kookuren met dezelfde hoeveelheid gas. De krachtige brander heeft ongeveer 2,5 minuut nodig om een halve liter water aan de kook te brengen. Met een gasblik van honderd gram kun je in totaal 12 liter water koken.

De Consumentenadviesprijs € 99,95 en o.a. te krijgen bij Bever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.