Bij zonsondergang voor de camper, op de veranda of rond het kampvuur. Met zijn brede zitting en hoge rugleuning, heb je met Helinox Chair Two Rocker een draagbare schommelstoel bij je. En wanneer stabiliteit gewenst is, kunnen de twee geleverde schommelpoten eenvoudig in een mum van tijd worden verwijderd.

Helinox heeft zijn klassieke Chair One aangepast om Chair Two te creëren, waardoor deze een breder zitvlak en een hogere rugleuning heeft. De schommelpoten kunnen gemakkelijk aan de vaste poten van deze stoel worden bevestigd. Hun lange achterkant voorkomt omvallen achterover en garandeert ontspannen schommelen – altijd en overal.

Een meegeleverde zak met ritssluiting kan snel worden omgevormd tot een comfortabele hoofdsteun. Gewoon door er een opgerolde handdoek in te doen, dient de zak als een buitenkussen.

Het frame van de stoel Two Rocker is gemaakt van hoogwaardig TH72M-aluminium van DAC. Zoals alle Helinox-producten is deze geanodiseerd, milieuvriendelijk en maximale duurzaamheid. Elastische banden lopen in de in stokken. Ze trekken het frame bijna automatisch in de juiste positie tijdens de installatie. Dit maakt het monteren van de stoel erg eenvoudig.

Chair Two Rocker is in twee uitvoeringen te krijgen: 190 euro mèt en 130 Euro zonder de schommelpoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.