Heimplanet is voor ons geen onbekende. Wij reviewde al eens de Heimplanet Fistral. Vanaf dit seizoen is de nieuwe – opblaasbare – Heimplanet 4-seizoens tent verkrijgbaar, de Backdoor.

De Backdoor is een vierpersoons tent die is ontworpen voor een breed scala aan mogelijkheden. De tent is voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem. De binnentent is voorzien van twee opties zodat de tent geschikt is voor zowel zomer- als winterkamperen.

De Backdoor is verkrijgbaar met een binnentent voor 3 seizoenen of een binnentent voor 4 seizoenen. De voor ingang heeft veel ruimte en biedt toegang via de gescheiden binnentent deur naar de cabine. Binnenin maken veel opberg compartimenten je verblijf aangenaam en de ruimte onder de nok heeft talloze toepassingen, zoals: opslag van waardevolle spullen of de optie om lampen te bevestigen om een ​​mooi diffuus licht te creëren. Daarnaast heeft de Backdoor een tweede ingang en uitgang aan de achterkant, met een kleinere ruimte voor schoenen of andere kleine apparatuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.