Wij berichtten al eerder over het Casio PRO TREK WSD-F20 voor outdoor- en wateractiviteiten. Casio heeft de PRO TREK smart serie aangevuld met een nieuw model: de WSD-F20A. Deze indigoblauwe smartwatch heeft de mogelijkheid om sport- en outdoor applicaties toe te voegen, waaronder ViewRanger voor trekking-liefhebbers.

Voor de ontwikkeling van de WSD-F20A werkte Casio nauw samen met negen grote internationale app-bedrijven.  Zo kun je als zwemmer de trainingsgids van MySwimPro gebruiken en het op een lopen zetten voor zombies met de fitness-app Zombies, Run! Of kies voor een van de andere apps: ViewRanger (trekking), Hole19 (golf), Glassy Surf Report (surfen), Swimming Workout Log (zwemmen), Fishbrain (vissen), Equilab (paardrijden) en Exercise Timer (Fitness).

Om het gebruik van de apps optimaal te kunnen doen is het horloge uitgerust met drie nieuwe functieknoppen en zijn de apps eenvoudig te downloaden. Dat maakt het smart-horloge ideaal voor activiteiten die je niet kunt doen met een smartphone in je handen. De lichtgewicht, duurzame gesp van kunststof en het gestroomlijnde design maken het plaatje compleet.

Met een retailprijs van € 399,- is de WSD-F20A bovendien aantrekkelijker geprijsd dan zijn voorganger. De WSD-F20A is vanaf de tweede helft van juni 2018 selectief beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.