Thule brengt een nieuwe versie uit van de populaire collectie Upslope ski- en snowboardrugzakken. Deze zijn speciaal ontworpen om eenvoudig toegang te hebben tot je meest gebruikte spullen, zonder de tas van je rug te hoeven halen. De Thule Upslope komt voor 2018 in een nieuwe maat en met de optie om de tas uit te rusten met een Mammut Removable Airbag System 3.0.

Mammut Removable Airbag System 3.0.

De Thule Upslope collectie ski- en snowboardrugzakken is compleet vernieuwd voor 2018, met een extra tussenmaat (20L/25L/35L) en de mogelijkheid de tas uit te rusten met een Mammut Removable Airbag System 3.0 (enkel 25L en 35L).

De rugzak biedt snelle toegang tot je spullen, veelzijdige draagmethodes voor ski’s of snowboard en een speciaal vak voor veiligheidstools voor in de sneeuw.

De Upslope is voorzien van een af te stellen lus om je snowboard of ski’s aan de rugzak te bevestigen. Extra grote zijvakken sluiten goed aan op het lichaam, waardoor de rugzak comfortabel en stabiel aanvoelt tijdens het afdalen. Een geïsoleerde waterfleshoes voorkomt dat je drinkslang bevriest, waar compressie aan de binnenkant zorgt dat je bagage en spullen niet gaan rondslingeren tijdens ruige afdalingen.

De Thule Upslope is gericht op veiligheid en komt met speciale en eenvoudig te bereiken bergruimte voor specifieke veiligheidstools. De varianten in 25L en 35L zijn ook uit te rusten met het Mammut Removable Airbag System 3.0 (Mammut Removable Airbag System 3.0 en luchtpatroon worden apart verkocht).

De nieuwe collectie Thule Upslope rugzakken is beschikbaar vanaf augustus 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.