Informatie testcondities

De schoenen is getest tijdens krav maga lessen (voornamelijk lesgeven) op een gymzaal vloer en fitness.

Review

De Micro G Pulse TR Trainingschoenen zijn echte zaalschoenen, gemaakt voor het snel heen en weer bewegen. Relatief stugge, stevige zool met licht ‘mesh’ materiaal om de voet. Nieuwe generatie zaalschoenen.

Wat meteen opviel was hoe licht de schoen aan voelde. De pasvorm was ook meteen goed. Door het lichte gewicht is het een ideale schoen voor actieve, snelle sporten als krav maga. Grip is ook goed en door het feit dat het een echte zaalschoen is, geeft de zool ook niet af. Erg fijn om mee te sporten.

review-under-armour-micro-g-pulse-tr-trainingschoenen-3Het enige nadeel van de schoen is dat de zijkant van de zool vrij snel beschadigd raakt en daardoor de groene kleur/verf los laat waardoor je lelijke plekken op de schoen krijgt.

Op mijn (maat 45) rechter schoen liet er ook snel een naad los. Dit ondanks het lichte gebruik van de schoen. Ik heb voornamelijk les gegeven op de schoenen en dan is het toch jammer dat de beschadigingen snel zijn ontstaan.

Pluspunten

  • Erg licht
  • Veel grip
  • comfortabel

Minpunten

  • Snel beschadigd
  • Afwerking van de gekleurde rand boven de zool is niet mooi
RECENSIEOVERZICHT
Overall
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
DELEN
Vorig artikelJonge skateboarder van 60 – Neal Unger
Volgend artikelShooting Action Sports
Stephan Wattimena
Sinds mijn vierde ben ik al bezig met vechtsporten, waarvan de laatste paar jaar als o.a krav maga instructeur. Zelf train ik nog geregeld o.a kettlebell en uiteraard ook krav maga. Ben in 2010 afgestudeerd aan de ALO Amsterdam en sindsdien werkzaam als instructeur/docent op verschillende gebieden.

Geef een reactie