#winteriscoming

…en daar beginnen we bij GearLimits en SnowRepublic zo vroeg mogelijk mee. De eerste verse sneeuw is al gevallen en we staan te popelen om onze eerste ervaringen in de sneeuw weer met jullie te delen. Na de reviews van vorig jaar gaan we nog beter uitpakken dit jaar.

Onze rijders

En deze keer gaan we niet alleen! We worden versterkt door twee top boarders, Seb Jam en Dees Hetzenauer,  die vele jaren rij en ook test ervaring met zich mee brengen. Samen met hen gaan we alles uit de reviewboards halen wat erin zit.

Onze board line-up

Van 8-12 november gaan we weer de bergen in om reviews te maken van een mooie line-up van gave snowboards. Boards van Bataleon, Jones, K2, Never Summer, Nitro en Salomon nemen we mee en gaan daarmee stevig aan de slag. De focus is op de all-mountain / freeride categorie snowboards: het soort board waarmee je dus eigenlijk de hele berg aan kan.
Door deze reviews krijg je al snowboard liefhebber een goed beeld wat voor een keuze en opties er zijn waaruit je kunt kiezen. We hebben daarom voor een mooie mix gekozen van bekendere en minder bekende merken, waarbij we zowel mannen als dames boards meenemen.

Wat ga je zien?

In de loop van november en december brengen we een voor een onze videoreviews van de boards uit die je op GearLimits.nl kunt zien. Het worden natuurlijk informatieve video’s waar we onze ervaring met de boards met je delen. En daarnaast worden het met onze toprijders hele vette beelden van onze dagen in de sneeuw.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de extra steun van Frosty SnowboardingJones Snowboards, Salomon Snowboards, Nitro SnowboardsStubai en Thule.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.