De Spartan Race komt naar Nederland

De bekendste obstacle race ter wereld komt eindelijk naar Nederland. Of je deze ultieme race nu kent van de tv-zender Spike of niet, er is maar één manier om erachter te komen hoe bijzonder het is. En dat is je inschrijven en meedoen. Over minder dan een maand is het zo ver. Op 21 oktober 2017, op het strand, in de duinen, het water en de bossen van nationaal park Zuid-Kennemerland bij IJmuiden aan Zee.

Obstacle race

Een obstacle race / run zoals de Spartan Race is een obstacle race in competitievorm. Er is een sterke community van sporters die over de gehele wereld deelnemen aan deze races. Ook in Nederland. Zo deden er in 2016 in het gehele land meer dan 200.000 mensen mee en werd er zelfs een EK gehouden in ons land. Tijd dus om de Spartan Race – een van de bekendste obstacle races ter wereld – te verwelkomen op Nederlandse bodem.

[vc_video link=”https://youtu.be/0qRdTg8dWVc”]

Voor ieder niveau een race

Bij de Spartan Race in IJmuiden aan Zee, onder de rook van Amsterdam, zijn deelnemers van alle niveaus welkom. Ben je een beginnend obstacle racer? Dan is de Spartan Sprint (6+ kilometer en meer dan twintig obstakels) ideaal voor je. Wil je de grens opzoeken, meld je dan aan voor de Spartan Super (13+ kilometer en meer dan 25 obstakels).

Kinderen van 4 tot 13 jaar gaan voor de Spartan Kids Race. In de voortuin van het nationaal park Zuid-Kennemerland vind je de ideale omstandigheden voor een avontuur om nooit te vergeten. Verrassend, uitdagend, rauw en avontuurlijk. En met de beroemde Spartan-obstakels.

Voor meer informatie over de eerste Spartan Race in Nederland en om je aan te melden, ga je naar: www.spartanrace.nl.

[vc_gallery interval=”10″ images=”14583,14584″ img_size=”full”]

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Advertisment

Latest posts

Next level met de nieuwe Haglöfs Vassi serie

Haglöfs komt dit najaar met een gloednieuwe versie van de iconische Haglöfs Vassi serie. Deze serie is geheel nieuw ontworpen met de...

Veilig on & off road met de Olight Bike Light Series

Nu dagen weer korter worden zie je het aantal wielrenners en mountainbikers in de middag steeds minder worden. Dit terwijl je met...

No Black Friday met Haglöfs’ Green Friday initiatief

Met haar Green Friday-initiatief blijft Haglöfs zich verzetten tegen buitensporige consumptie – mede door de overdreven kortingen tijdens Black Friday. Dit jaar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.