Het is pas een paar weken geleden dan ultra loper en adventure racer Wouter Huitzing in een record tijd van 4 dagen, 2 uur, 16 minuten en 10 seconds  de 498 km van het Pieterpad liep. Deze Guinness Book of Records Fastest Known Time poging ligt nu ook bij het Guiness Book ter goedkeuring.

Een ongelofelijk prestatie waar we binnenkort nog met Wouter over gaan praten. Maar de planning van ons interview moest nog even wachten. Vandaag pakt hij namelijk zijn spullen in om vanaf aanstaande maandag de Dragons Back Race in Wales te gaan lopen.

De Dragons Back Race is een 5-daagse wedstrijd waar de lopers 315km en 15,500 in vijf dagen lopen. En dat over extreem terrein.

Dit jaar doen ruim 450 deelnemers mee, en na een 16 plaats in de editie van 2017 (waar hij voor het eerst meedeed) mikt Wouter deze keer  op een top 10 notering. Wil je meer over Wouter en deze wedstrijd weten, check dan hier een mooie preview op de Race met Wouter.

Wouter is ambassadeur van Berghaus in Nederland, (en dat sinds hij via een GearLimits #geargiveaway actie ooit een Berghaus jas won) en draagt twee ons zeer welbekende jassen draagt die wij ook eerder reviewden, de GR20 en de Hyper 100 jas. De laatste reviewden we al in 2017, en zit nog steeds in de Berghaus collectie. Niet vreemd voor zo’n ultra lichtgewicht top jack. Ook contributor Jeffrey Witter reviewde deze jas in Alpine omstandigheden.

Wat hij ook draagt, wij gaan hem in ieder geval volgen via zijn Facebook account. En vanaf hier heel veel succes toegewenst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.