#JouwTrailNaarMontafon – Etappe 2 – Koning van Spanje Trail 2018

Begin maart lanceerden we samen met de Oostenrijkse regio Montafon en Salomon een hele bijzondere trailrunwedstrijd. Met een kick-off video werden trailrunners van Nederland door toprenner Tim Pleijte opgeroepen om hun favoriete lokale trail te delen. Meer dan 80 inzendingen later werden drie van deze trails uitgekozen. De winnaars kregen een compleet Salomon trailrun pakket en de kans om geheel verzorgd mee te doen aan de Koning van Spanje Trail in Limburg. Daar konden ze voor de wedstrijd al proeven van wat Montafon, naast trailrunnen, nog meer te bieden heeft. Want een van de drie lucky trailrunners mag op 30 juni, weer geheel verzorgd meedoen aan de Montafon Arlberg Marathon!

De Koning van Spanje trail was een fantastische evenement, zonovergoten, en misschien een beetje warm voor de afstanden en hoogtemeters die in Limburg werden afgelegd. In deze video zie je een impressie van het evenement en hoe onze prijswinnaars het er vanaf hebben gebracht.

Kort na de Koning van Spanje trail mochten we bekend maken dat Renee Cardinaals op 30 juni naar Montafon zal gaan om de Montafon Arlberg Marathon te lopen. Wij zullen er dan weer bij zijn om haar te volgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.