Het kiezen van een goede en passende mountainbike is best een dingetje. Als het reviewen van al die verschillende MTB’s de afgelopen jaren ons iets heeft geleerd dan is het wel dat je, alle specificaties, afmetingen en maten ten spijt, pas echt weet of een fiets past als je erop zit en het kunt voelen. Gelukkig zien we de afgelopen jaren dat steeds meer fietsmerken kleinere en grote events organiseren waarop je je zoektocht naar de perfecte fiets voor jou echt inhoud kunt geven door op een aantal verschillende fietsen proefritten te maken.

Het is al weer twee jaar terug dat we in Kwintelooijen de Cube Bike Experience XL mochten ervaren. Een gaaf relaxt event met een heleboel fraaie fietsen en fietsliefhebbers. We hebben toen hardtails, fully’s, e-MTB’s en fatbikes kunnen rijden en ervaren hoe Cube fietsen in het algemeen voelden en hoe elke soort fiets presenteerde. Dit jaar komt er ook weer een Bike Experience aan, maar ook organiseert Cube op verschillende plekken in het land zogenaamde ride-outs.

Die zijn net wat anders van opzet dan de Bike Experience: het is namelijk de bedoeling dat je via mail laten weten op wat voor fiets je zou willen rijden. Samen met team CUBE rijden ga je dan rijden over het gekozen mountainbike parcours en kan je persoonlijk advies krijgen van team CUBE.

Alle #cuberideouts zijn ook te vinden op de Facebook pagina van Cube Nederland, waar de rest van de info gevonden kan worden.

Komende data:

  • 29 April: CUBE Rideout Nijmegen
  • 19 Mei: CUBE Rideout Vlaardingen
  • 3 Juni: CUBE bike experience testdag Bergschenhoek (onder voorbehoud).
  • 9 Juni: CUBE Rideout Dorst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.