Cube Ride-Outs – de beste test doe je zelf!

Het kiezen van een goede en passende mountainbike is best een dingetje. Als het reviewen van al die verschillende MTB’s de afgelopen jaren ons iets heeft geleerd dan is het wel dat je, alle specificaties, afmetingen en maten ten spijt, pas echt weet of een fiets past als je erop zit en het kunt voelen. Gelukkig zien we de afgelopen jaren dat steeds meer fietsmerken kleinere en grote events organiseren waarop je je zoektocht naar de perfecte fiets voor jou echt inhoud kunt geven door op een aantal verschillende fietsen proefritten te maken.

Het is al weer twee jaar terug dat we in Kwintelooijen de Cube Bike Experience XL mochten ervaren. Een gaaf relaxt event met een heleboel fraaie fietsen en fietsliefhebbers. We hebben toen hardtails, fully’s, e-MTB’s en fatbikes kunnen rijden en ervaren hoe Cube fietsen in het algemeen voelden en hoe elke soort fiets presenteerde. Dit jaar komt er ook weer een Bike Experience aan, maar ook organiseert Cube op verschillende plekken in het land zogenaamde ride-outs.

Die zijn net wat anders van opzet dan de Bike Experience: het is namelijk de bedoeling dat je via mail laten weten op wat voor fiets je zou willen rijden. Samen met team CUBE rijden ga je dan rijden over het gekozen mountainbike parcours en kan je persoonlijk advies krijgen van team CUBE.

Alle #cuberideouts zijn ook te vinden op de Facebook pagina van Cube Nederland, waar de rest van de info gevonden kan worden.

Komende data:

  • 29 April: CUBE Rideout Nijmegen
  • 19 Mei: CUBE Rideout Vlaardingen
  • 3 Juni: CUBE bike experience testdag Bergschenhoek (onder voorbehoud).
  • 9 Juni: CUBE Rideout Dorst

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Next level vliegen met de DJI FPV drone

DJI heeft vandaag een geheel nieuwe drone-categorie geïntroduceerd, de DJI FPV. Deze drone combineert de first-person view, snelle prestaties van race-drones, de filmische camera-sweep...

Fjällräven maakt innovatieve ‘Samlaren’ collectie van restmateriaal

Fjällräven introduceerde vandaag haar Samlaren - Zweeds voor ‘de verzamelaar’ - collectie. Gemaakt door innovatief gebruik te maken van restmateriaal. Dit maakt de Samlaren...

European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2021 Aflevering 4

Het grootste adventure filmfestival van Europa. Jaarlijks organiseert de E.O.F.T., in samenwerking met Mammut en GORE-TEX, een filmtour door wel twintig landen. Deze tour...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.