Al een aantal jaren wordt de Bergans Freeride Opening georganiseerd. Op 11 december (tot 16 december) gaat de 22e editie van start. Na vele jaren in Les Deux Alpes zal de Bergans Freeride Opening we nu voor het eerst met het evenement naar Oostenrijk en wel Stubai. Tijdens de Bergans Freeride opening worden tips en trick geleerd door freeride pro’s en Teamrider van Bergans of Norway (o.a. Sanne de Jong, Rembert Notten en Dees Hetzenauer).

Stubaier Gletsjer

Naast de Clinics is er voldoende tijd om vrij te ski’en of boarden, om de nieuwe stamkroeg “zum Holzknecht” te ontdekken, om het nieuwe materiaal te testen voor komend seizoen en je kan mee doen aan toffe winacties waarbij o.a. Een GoPro gewonnen kan worden. Verder is het een ontzettend toffe week waarbij freeriders samen kunnen komen en genieten van de opening van het skiseizoen. Het is dan ook niet nodig om veel ervaring te hebben met het Freeride, er zijn clinics voor ver gevorderde en beginners in het freeriden.

Test door MK Skiservice & Frosty

Tijdens de Bergans Freeride Opening kunnen deelnemers elke dag freeride/offpiste ski’s en snowboards testen van topmerken. Vertegenwoordigers van MK Skiservice leggen graag uit wat geschikt is en helpen je bij het vinden van een perfecte match.

De Bergans Freeride Foto & Film Challenge i.s.m. GoPro

Gedurende het evenement maken onze professionele fotografen zoveel mogelijk foto’s, waaruit uiteindelijk de beste ‘shot’ wordt gekozen. Filmpjes gemaakt met GoPro camera’s kunnen online worden gezet op Facebook met #BFO2015, op instagram Bergansfreerideopening2015 of via twitter @freerideopening maken kans op een prijs, namelijk een GoPro camera!

Prijs vanaf 359,-­ | Informatie & opgeven: Bergans Freeride Experience

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.